maandag 21 januari 2013

DE MODE FABRIEK . met o.a. NIKKIE PLESSEN & BIKINIBIZA.

DE MODE FABRIEK
 
Gisteren en vandaag was het weer één groot modefeest in de Amsterdamse RAI! De locatie was deze twee dagen omgetoverd tot één grote Modefabriek, waar bekende  en nog onbekende fashion ontwerpers -uit binnen en buitenland- aanwezig waren. Vandaag bracht ik samen met Kasper Jongejan (ontwerper van Label 1382 ) een bezoekje aan dit bijzondere evenement.
Ik nam onder andere een kijkje bij  :
 
 
NIKKIE | BIKINIBIZA | GOOISCHEFRUTSELS | VILAJOY | INTERIEUR | STUDIOMO | MINT
 
 
 
Twee keer per jaar vindt de Modefabriek plaats: een zomer- en een wintereditie. Het was alweer de 32e keer dat deze fashionable happening georganiseerd werd.


                                                                          NIKKIE
                                                                         www.nikkie.nl

Nikkie Plessen is onder andere bekend als actrice & presentatrice. Ik ging naar de MODEFABRIEK om speciaal de nieuwe collectie van Nikkie te bewonderen. En ja hoor, zoals verwacht zag het er stunning uit!!.  Zoals bij bijna alle stands te zien was, waren de kledingstukken te bewonderen aan paspoppen of rekken. Maar Nikkie  pakte verrassend uit, zij had geen paspoppen die haar kleding promote, maar bloedmooie modellen met ieder een andere outfit aan. Niet alleen heel erg inspirerend, maar je zag meteen hoe de kleding viel.

Nikkie Plessen in haar práchtige outfit aanwezig op de Mode Fabriek. 2 Februari is de Mode Show van Nikkie by Nikkie Plessen, waar uiteraard iédereen aanwezig wilt zijn. wie weet kom ik binnenkort met een exclusief verslag van Nikkie haar prachtige modeshow. Nikkie  vertelde al eerder, dat ze haar inspiratie uit de stylen van onder andere Victoria Beckham en Kate Moss haalt.  .

 
Hier zijn de knappe modellen te zien in drie bijzondere outfits van Nikkie Plessen. Het ziet er stunning uit!! Ook Nikkie plessen zélf was aanwezig zoals je rechts op de foto ziet. Ze zag er prachtig uit, alleen zij kan casual én sexy tegerlijk eruit zien. Ze is van een jonge blonde godin gegroeid naar een echte zaken vrouw. Zij combineerd moederschap, een eigen kledinglijn runnen, én niet te vergeten Booking the stars alsof het een eitje is. Een vrouw om zeker te bewonderen en als voorbeeld te nemen.

Hier ook een kijkje in de zomer collectie. Een aantal daarvan zijn al te vinden op Nikkie haar site www.nikkie.nl zéker de moeite waard. De style ziet er duur uit, en is van tóp kwaliteit, echter zijn de prijzen voor iedereen aantrekkelijk. '' Niet al mijn vriendinnen hebben veel geld op hun rekening staan om dure kleding te kopen, Ik wilde ook voor hen wat maken'' verklaarde ze al eerder bij haar zomer collectie. Nou, de vriendinnen van Nikkie zullen wel van geluk spreken zo'n prachtige stijl te kunnen dragen voor een aangename prijs!. Fantastisch gedaan Nikkie!


                                                           MINT

Ook was er een speciale Mint-afdeling op de Modefabriek. Alle kleding, accessoires en andere producten stonden hier in het teken van ‘groene, bewuste mode’: mode die gemaakt is met respect voor mens, dier en milieu. Want, dit willen we toch allemaal?

 
Wat mij vooral opviel bij MINT was de frisheid. Je liep de grote ruimte binnen, en je voelde dat ze met alles wat ze maken bezig zijn het zo milieu vriendelijk te houden.
 
 
Gister was het er erg druk. Het blijkt tóch wel in de smaak vallen bij de meeste mensen. En waarom zou je ook niet de natuur een handje helpen? Al snel denken mensen dat de kleding style niet zo fashionable is als alle andere merken, maar niets is minder waar, het zag er faboulus uit.


Kleur en nog eens kleur, laat de zomer maar beginnen!


Mijn Favoriet zijn deze sjalen, ik ben dol op kleur, het heeft een frisse zomerse uitstraling, en ook hiér is te zien, dat de komende zomer kleur weer hélemaal in zal zijn. Vele (nog) onbekende ontwerpers laten zien dat ze alles in huis hebben om door te breken als een échte designer.

                                                                         Interieur
Niet alleen de kleding ziet er prachtig uit op de MODE FABRIEK maar ook het interieur zag er stunning uit! neem bijvoorbeeld dit schilderij, het maakt de ruimte én de kleding nét iets aantrekkelijker.

 
 

En ook hier bij ANNE ziet de collectie er prachtig uit, maar niet alleen de collectie maar ook de grote bos bloemen op tafel stralen in deze kleine ruimte. Ik ben dól op bloemen, vandaar dat ook deze bos rozen een beetje aandacht verdiend.

Na al dat lopen op die hoge hakken was ik ook weer even toe om te zitten. En toen liepen we langs dit gezellige stekje. Het is een inspiratie van huis inrichting en kleding collecties samen. Ook hier word weer laten zien dat houten meubels het altijd goed doen.
 
 
BIKINIBIZA
Wie is bikini ibiza? Door wie is het opgericht? lees hier alles over dit fashionable bikini merk!
 
It is not only the clear blue water and the exciting nightlife, but also and especially the magical character of the island Ibiza that has been the inspiration for both Lot and Kat to launch a unique swimwear & accessory company. When looking for bikinis they experienced what most women face; a limited offer with a lot of commonality in the stores. With Bikinibiza they create unique and very special bikinis and accessories. Inspired by the magical life on Ibiza, because the island will never be out of fashion. Bikinibiza makes one-of-a-kind styles, enabling women to be different in a personal, individual and fashionable way. Don’t be afraid to show who you are!
Because teamwork makes a dream work along the way they reinforced by including Manon’s creative mind into the team. The product range is an extension of their personalities. Whilst still in their twenties Lot, Kat and Manon have experience beyond their years.
 

Je kan het onmogelijk over het hoofd zien, Bikinibiza staat er faboulus bij. Er hangt een prachtige grote poster in de stand van Katrina Klerks, Oprichster van het creatieve bikini merk BIKINIBIZA. Met uiteraard de nieuwste bikini's, die iedereen wilt hebben deze zomer.

 
Zoals hier te zien is, hangen de nieuwste en mooiste collectie bikini's voor volgende zomer al klaar. Samen met lot runt ze dit nieuwe, maar als zeer succesvolle bikini merk. Ook haar zus werkt hier aan mee. zij doet meer de creatieve kant van dit merk.
 
 
Bikinibiza komt zoals de naam al zegt, uit ibiza. De bikini's zijn mooi versierd met bloemetjes, kraaltjes, en er zijn nog veel meer mooie creaties. De fotoshoots worden ook in ibiza gemaakt, het licht, de oorsprong, de natuur het maakt het plaatje compleet. Wil jij ook zo'n prachtige bikini? ga dan naar de site  : www.bikinibiza.com 
 
 
 
STUDIO MO
 
Ook Studio MO Premium was niet te missen. Tijdens de ModeFabriek presenteren we ons dames modelabel “Studio MO PREMIUM”. Deze “Premium” lijn bestaat uit een kleine gecoördineerde collectie in softe voorjaars pastels, printed t-shirts met subtiele strass en coloured skinny’s in oil dyed. De pasvorm en het beeld sluit compleet aan bij onze brede doelgroep. De collectie is zoals gebruikelijk bij alle artikelen van Amfitex uit voorraad leverbaar.

Daarnaast lanceren wekelijks 10 nieuwe “FashionItems” . Al onze artikelen kunnen gemakkelijk gecombineerd worden met het huidige modebeeld en ons kleurenpalet kan per week worden aangepast omdat we de produktie en styling in eigen hand hebben. De artikelen worden gestyled door een Nederlands styling team waardoor we snel op tendensen kunnen inspelen'
 
aldus "Studio Mo''
 

                                                        

                                                            Gooische Frutsels
                                                                          www.gooischefrutsels.nl

GooischeFrutsels is de merknaam voor de unieke sieradenlijn van Ingrid Schuringa. Alle elementen van de GooischeFrutsels collectie worden door haar ontworpen en in Nederland handgemaakt. Ieder sieraad is uniek. GooischeFrutsels is de eerste die een volledige op elkaar afgestemde lijn van sieraden en accessoires voor alle leeftijden op de markt brengt. Inmiddels is er ook een uitgebreide dames- en herencollectie.

Wat we al een lange tijd steeds terug zien komen zijn deze fashioable trendie armbandjes. iedereen wil ze, en iedereen draagt ze. In de zomer zie je bijna iedereen ermee lopen, mannen én vrouwen. Een goed voorbeeld is dan ook Johnny Depp, hij heeft het een trend gemaakt om ook mannen erop te wijzen dat het sexy is om sieraden te dragen. Voor vrouwen is het leuk om in de zomer te combineren met een mooi jurkje en een hoge hak. deze armbandjes zorgen ervoor dat je bij elke outfit nét even de finishing touch hebt.


   
                                                                   Vila Joy for a joyful life.

Vila Joy is een nieuw merk, met prachtige tops in alle zomerse kleuren. Het merk is momenteel bezig met het opzetten van een trendy website. De kleding is van goeie kwaliteit, en bestaat onder andere door katoen. Het is casual, maar zeker een must have voor volgende zomer!

 

maar niet getreurd! je kunt Vila joy namelijk nu wél volgen op www.Facebook.nl/Vilajoyfashion
neem een kijkje, en geniet van deze zonnige collectie!                                                                           BIEN

Ik heb onwijs genoten van mijn dag op de mode fabriek, ik heb veel inspiratie opgedaan, en heb nú al zin in de zomer. Ik hoop dat jullie hebben genoten, en snel een kijkje nemen bij deze fantastische ontwerpers. Ze werken elke dag keihard aan hun merk, om óns er mooi bij te laten lopen. Een dankbaar vak lijkt mij, ik hoop je snel weer te kunnen vermaken met een nieuwe blog!

Bedankt voor je interesse in mijn blog! Meer zien? neem een kijkje op instagram/bienschumacher
Vragen? Reageer op mijn blog.

Be Fashionable, Be YOU!
XLOVE B.
 

1 opmerking: